matlagningskurs

Att laga mat tillsammans i en matlagningskurs är den perfekta representationsaktiviteten för företag som vill bjuda medarbetare och kunder på en speciell och rolig kväll. Njut av en avstressande afton där hjärta och hjärna får koppla av bland kockpincetter och kryddblandningar. Förförs av nya dofter och smaker och finn glädjen i att skapa någonting nytt och gott tillsammans.

Under avslappnande former provar ni nya spännande mattrender och råvaror samtidigt som ni umgås och har trevligt tillsammans. Denna matlagningskurs sker under professionell ledning av våra högklassiga kockar som ser till att alla trivs och har glasen fyllda med något gott att dricka.

Kvällen startar med en fördrink i baren. Menyn presenteras och gruppen delas in i matlag. Under några glada timmar, med ett glas vin i handen, lagas en riktigt god måltid under ledning av våra kunniga och underhållande kockar. Sedan avnjuts den goda maten vid vackert dukat bord. Då är stämningen i gruppen minst sagt på topp.

Pris:
Kontakta oss för offert.

» Skicka intresseanmälan

"Vill tacka er för en super rolig kväll!! Hela avdelningen
pratar om gårdagen och tyckte det var mycket lyckat."


 

 

 

 

 

KONTAKTUPPGIFTER
Stockholm/Uppsala:
08- 522 380 20
BokaAktivitet
Valhallavägen 168
11524 Stockholm

Göteborg/Malmö:
031-719 44 20
BokaAktivitet
Norra gubberogatan 32
416 63 Göteborg

info@bokaaktivitet.se
Vi svarar på mejl inom 24 timmar.

REFERENSER
"Tack för en mycket trevlig och underhållande kväll! Alla var jättenöjda och vi hade allihop jätteskoj! Proffsigt utfört!"

"Alla tyckte det var väldigt skoj och lyckat! Folk pratar fortfarande om sina galna uppdrag här på jobbet... Haha!"

"Tack för en väldigt rolig aktivitet. Den avslutades med en god och trevlig middag!"

"Tack för en superkul aktivitet! Hela teamet hade en otrolig eftermiddag med många skratt! Snacka om en aktivitet som lockar fram tävlingsmänniskan i en!"

"Gårdagens aktivitet är dagens stora samtalsämnepå jobbet. Det var den bästa företagsaktivitet jag varit med om på mina 10 år inom företaget!"

"Tusen tack för en mycket trevlig aktivitet. Uppskattat!"

"Tack! Det var verkligen en jätterolig aktivitet som vi kommer att rekommendera!"

"Vi hade en mycket trevlig kväll med goda skratt. Alla tyckte det var väldigt roligt och skulle gärna göra om det, trots vädret! Jättebra upplägg!"

"Bra arrangerat och bra engagemang från era ledare tyckte alla som var med. MYCKET trevlig kväll och extra tack till era representanter."

"I just wanted to tell you that we had a fantastic evening with Nathalie and the whole team had loads of fun with the Murder Mystery! Everything turned out perfect and the dinner was very nice as well. I will happily recommend this event to other colleagues."

SNABBFÖRFRÅGAN
Namn

*Antal deltagare

Önskat datum

Önskad Aktivitet

Önskad Lokal

Telefonnummer

*E-post

Övrigt (fyll i ev. rabattkod)

Företag
Privatperson
Stockholm
Uppsala
Göteborg
Malmö


Vi kontaktar dig inom 24 timmar.